Beste mensen,

De start van het nieuwe jaar verliep heel anders dan we gedacht hadden. Gisteren is onze prachtige zaak helemaal uitgebrand. U zult begrijpen dat dit een grote slag voor ons is. Je ziet ruim 12 jaar werk in vlammen opgaan en dat doet pijn. Daarnaast  zijn door de brand collega-ondernemers, leveranciers en verschillende klanten getroffen en hebben naastgelegen panden ook schade opgelopen.

Kortom: Een nieuw jaar start je graag fijner!

Maar we gaan natuurlijk niet in zak en as zitten. Daarom zijn we al druk bezig met het inventariseren van de schade en maken we plannen om u zo snel mogelijk weer van dienst te zijn. Dit kost echter de nodige tijd en we vragen u wat geduld en begrip voor de situatie.

De komende dagen nemen we zelf contact met u op als u orders geplaatst heeft, spullen wil uitleveren e.d. Voor dringende zaken zijn we bereikbaar op ons telefoonnummer 0180-422 513 en u kunt ons natuurlijk ook mailen (info@heijkampinterieur.nl).

Er wordt gelukkig erg met ons meegeleefd en we hebben  al vele hartverwarmende reacties gehad. Hartelijk dank daarvoor, dat doet ontzettend goed!

Via www.heijkampinterieur.nl/nieuws en onze facebookpagina houden we u verder op de hoogte.

Met vriendelijke groet, en ondanks alles de beste wensen voor het nieuwe jaar!

Marco en Jolanda Heijkamp

IMG-20160103-WA0017 IMG-20160103-WA0007 IMG-20160103-WA0006