Advies op maat

Meubels, vloeren, gordijnen, zonwering, verlichting en verf; Heijkamp Interieur heeft alles onder een dak. Op zoek naar een totaalinterieur? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij zijn gespecialiseerd in de landelijke woonstijl, die door de jaren heen steeds gevarieerder geworden is. Van sober en robuust tot strak en chique, het is allemaal prachtig te mixen en zo creëren we uw persoonlijke stijl en interieur.

We zijn dealer van mooie merken als Olav home, Aura Peeperkorn, Hoffz Interior, Frezoli Lighting en Pure & Original Paint waardoor kwaliteit bij ons vanzelfsprekend is. 

Wilt u uw interieur vernieuwen, of heeft u een huis gekocht en wilt u graag een compleet interieuradvies? Kom dan snel sfeerproeven in onze winkel. Service en klantgerichtheid staan bij ons voorop. Daarom nemen we als totaalinrichter alle tijd om u goed te adviseren en werken wij op afspraak. Samen kunnen we uw wensen en ideeën omzetten naar een warm, stijlvol en persoonlijk interieur.

Als finishing touch bieden we u de diensten van onze styliste Janine aan. Zij weet als geen ander juist dát boeket, díe accessoire en verlichting aan te raden waardoor uw inrichting helemaal in balans en perfect af is. Precies zoals u voor ogen had!

Elke klant een tevreden klant is ons motto. Ervaar het zelf. We hopen u snel te mogen verwelkomen!

Marco en Jolanda Heijkamp