Heerlijk, thuis !

U kent het gevoel? Ontspannen op de bank met een goed glas wijn de drukke dag van je af laten glijden. De geur van dennenappels en knapperend haardvuur. Een riante gecapitonneerde bank met sprekende sierkussens, een stoere authentiek houten tafel, robuuste potten met dadeltakken, zachtjes beschenen door een sfeervolle kruiklamp. Úw eigen sfeer, úw thuis.

Sinds april 2003 geeft Heijkamp Interieur u het echte thuisgevoel.
Want mooi wonen is niet alleen het verkopen van eersteklas wooninrichting, het verlenen van uitstekende service en het verzorgen van vakkundige plaatsing, maar vooral het creëren van de juiste beleving.
Uw thuisgevoel!

Thuis zijn, betekent dat je je op je gemak voelt. Gewoon lekker jezelf zijn. Ontspannen.
‘Ik vind het daarom ontzettend belangrijk dat klanten zich gelijk op hun gemak voelen in onze winkel. En gelukkig is dat ook zo, want dat blijkt uit onze tevreden, maar ook hele trouwe klantenkring.
Er zijn zelfs klanten die wekelijks even een bakkie komen doen voor de gezelligheid. Om even te kletsen, maar vooral ook om de nieuwste woonaccessoires te bewonderen. We zorgen er daarom ook voor dat ons assortiment wekelijks vernieuwd.  Diverse klanten zijn kind aan huis hier. We hebben een hele goede band met onze klanten’, aldus Marco Heijkamp.

De ‘no nonsense’ benadering en eerlijke adviezen van Heijkamp Interieur versterken het thuisgevoel.
‘Natuurlijk scheelt het ook dat we echt thuis zijn in de woonwereld. We weten precies wat sfeervol en van goede kwaliteit is en wat onze klanten mooi vinden. Er is altijd wel iets verrassends te ontdekken in onze winkel’.
Is de klant er toch nog niet uit? Dinsdag werken we op afspraak en hebben we, indien de klant dat wenst, alle tijd voor persoonlijk advies.

Welkom, de koffie staat klaar!